Handels- og ingeniørfirma med fokus på procesinstrumentering

Summit Electronics

Summit Electronics blev stiftet i 1991. De første 10 år havde vi til huse i Fredensborg, og de efterfølgende 6 år tilbragte vi i Albertslund.

På begge adresser var det primært produktlinjerne; MTS lineær transmittere og PMA procesinstrumentering, der drev forretningen hvilket blev håndteret af 3-4 medarbejdere..

I starten af 2010 opstod muligheden for at udvide produktportefølje og bemanding betragteligt. Dette medførte at der endnu en gang blev behov for nye lokaler med en bedre logistik for lager og beliggenhed.

På Stamholmen 147, Hvidovre, fandt vi 675 m² med en optimal fordeling af kontor, lager og værksted. Nu i 2015 er vi 8 medarbejdere der kontinuerligt arbejder på at styrke Summit’s navn i markedet og fundamentet for forretningen i almindelighed.

Ekspertise

Alle hos Summit Electronics har en elektromekanisk/maskinteknisk baggrund der gør det muligt for os at vurdere og analysere alle opgaver med stor faglig bredde.

Derudover har vi alle, hver i sær, mellem 20 og 30 års erfaring med dimensionering, rådgivning og salg af procestekniske komponenter til dansk industri.

I vores produktportefølje har vi desuden egenproducerede produkter vi eksporterer til udvalgte markeder verden over.

Vedligeholdelse & Service

Vores service begreb dækker over hele handelsforløbet. Set som servicegrad, tilstræber vi at have de mest ”anvendte” komponenter på lager i Hvidovre.

Vi aftaler gerne lagerbeholdning for udvalgte produkter når vores kunder har løbende behov for leverancer. Selvfølgelig har vi en del produkter der naturligt ikke kan leveres ab lager, hverken fra Hvidovre eller fra producenten, da disse produceres og dimensioneres efter kundeønske.

I almindelighed udfører vi service på vore procesinstrumenter, enten i form af idriftsættelse, programmering eller regulær fejlfinding.

I forbindelse med vores forhandling af radiometriske målesystemer, udfører vi også den såkaldte ”2-årlige aftørringskontrol af lukkede radioaktive kilder”. Dette gælder både egne og fremmede apparater. Summit Electronics er godkendt til at udføre denne kontrol, af Statens Institut for Strålebeskyttelse der er den tilsynsførende myndighed under Sundhedsstyrelsen.

Vision

Det er vores mål at blive endnu mere synlige i vores naturlige marked, samt at bibeholde og styrke vores kendskab til de produkter vi til hver tid har i vores portefølje.

Vi tror på det styrker troværdigheden både hos vore kunder og vores leverandører, at vi holder os til de ting vi ved noget om, og derved holder fokus. Vi bliver nok lidt større indenfor de næste par år, men aldrig større end vi kan nå jorden.

Vi vil fastholde vores grundide om at alle ansatte i Summit har direkte kundekontakt, og vores enkle CRM system vil hjælpe os med at sikre vores informationer og generelle korrespondance med alle vores samarbejdspartnere.
Summit Electronics
Er et handels-og ingeniørfirma med fokus på proces instrumentering.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Summit Electronics ApS - 2022