Handels- og ingeniørfirma med fokus på procesinstrumentering

Seli GmbH

Seli - Instrumentering til primært Food / Pharma branchen
Temperatur – Tryk – Niveau – Ledningsevne – Turbiditet

Kort leveringstid
Tyske Seli GmbH udvikler produkter af høj kvalitet i hygiejnisk udførsel og grundet den universelle opbygning af sensorerne kan Seli levere med meget kort leveringstid.

Udvalg af produkter
Blandt deres produktudvalg tilbydes Turbiditetstransmittere, ledningsevnetransmittere, niveautransmittere, temperaturtransmittere og tryktransmittere.

Samme pakningsfri tilkobling til alle sensorer
Unikt for Seli´s produktpalette er at de har udviklet et komplet program af sanitære sensorer med pakningsfri tilkobling, universelt således at man kan bruge samme tilslutning til samtlige sensorer.
Know-how og erfaring
Selis succes hviler på deres omfattende know-how og deres mangeårige erfaring i deres ledelsesteam. Seli har en imponerende reference liste over de størst fødevareproducenter,  bryggerier og medicinalproducenter verden over, hvor Seli´s sensorer bliver anvendt.
 
4 Produkter
Summit Electronics
Er et handels-og ingeniørfirma med fokus på proces instrumentering.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Summit Electronics ApS - 2022