Mission statement: If nothing moves – nothing happens!

Menu

summit electronics

Summit Electronics blev stiftet i 1991. De første 10 år havde vi til huse i Fredensborg, og de efterfølgende 6 år tilbragte vi i Alberslund.

På begge adresser var det primært produktlinjerne; MTS lineær transmittere og PMA procesinstrumentering, der drev forretningen hvilket blev håndteret af 3-4 medarbejdere..

I starten af 2010 opstod muligheden for at udvide produktportefølje og bemanding betragteligt. Dette medførte at der endnu en gang blev behov for nye lokaler med en bedre logistik for lager og beliggenhed.

På Stamholmen 147, Hvidovre, fandt vi 675 m² med en optimal fordeling af kontor, lager og værksted. Nu i 2015 er vi 8 medarbejdere der kontinuerligt arbejder på at styrke Summit’s navn i markedet og fundamentet for forretningen i almindelighed.

Ekspertise

Alle hos Summit Electronics har en elektromekanisk/maskinteknisk baggrund der gør det muligt for os at vurdere og analysere alle opgaver med stor faglig bredde.

Derudover har vi alle, hver i sær, mellem 20 og 30 års erfaring med dimensionering, rådgivning og salg af procestekniske komponenter til dansk industri.

I vores produktportefølje har vi desuden egenproducerede produkter vi eksporterer til udvalgte markeder verden over.

Vedligeholdelse & Service

Vores service begreb dækker over hele handelsforløbet. Set som servicegrad, tilstræber vi at have de mest ”anvendte” komponenter på lager i Hvidovre.

Vi aftaler gerne lagerbeholdning for udvalgte produkter når vores kunder har løbende behov for leverancer. Selvfølgelig har vi en del produkter der naturligt ikke kan leveres ab lager, hverken fra Hvidovre eller fra producenten, da disse produceres og dimensioneres efter kundeønske.

I almindelighed udfører vi service på vore procesinstrumenter, enten i form af idriftsættelse, programmering eller regulær fejlfinding.

I forbindelse med vores forhandling af radiometriske målesystemer, udfører vi også den såkaldte ”2-årlige aftørringskontrol af lukkede radioaktive kilder”. Dette gælder både egne og fremmede apparater. Summit Electronics er godkendt til at udføre denne kontrol, af Statens Institut for Strålebeskyttelse der er den tilsynsførende myndighed under Sundhedsstyrelsen.

Vision

It is our goal to become even more visible in our natural market, and to maintain and strengthen our knowledge of the products we have in our portfolio.

We believe it strengthening our credibility with our customers and suppliers. We stick to the things we know, and thereby keeps the focus. We are probably getting bigger in the next few years, but our goals and visions will not change!

We will maintain our basic idea that all employees of the Summit have direct customer contact.

Awards